0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У Херсонській області виграли мільйон у "Лото-Забава"

На Херсонщині стало на одного мільйонера більше! Ним виявився щасливчик, який 4-го лютого придбав лотерейний білет «Лото-Забава» із номером 0086936 у місті Гола Пристань. За неповні два місяці це вже четвертий українець, якому пощастило стати мільйонером у цій лотереї. Усього ж за весь час її існування таких переможців назбиралось 384.

Про виграш стало відомо 7-го лютого одразу ж під час прямого ефіру 1122-го тиражу «Лото-Забава» на телеканалі «1+1». Омріяний багатьма лотерейний білет обійшовся переможцю у 30 гривень. Придбали його на фірмовому столі «М.С.Л.», який розмістився у супермаркеті на вулиці Центральна, 81. Згідно даних центральної системи лотерейного оператора, відомий навіть точний час, коли білет придбали: о 10:35.

Ми щиро вітаємо переможця та радимо йому звернутися на нашу безкоштовну гарячу лінію за номером 0 (800) 21 00 65. Там нададуть детальну інформацію стосовно оформлення виграшу.

Нагадуємо, що розіграші «Лото-Забава» відбуваються щонеділі о 9:00 у прямому ефірі телеканалу «1+1». Пізніше переглянути ефір у записі можна на нашому офіційному YouTube каналі.

А ще лотерейні білети можна придбати онлайн, не полишаючи власної домівки! Це і зручніше, і швидше, і безпечніше. До речі, саме завдяки онлайн-білету зірвали мільйон минулого тижня. То був перший онлайн-мільйонер 2021 року.

На додачу до цього білети можна не тільки купувати онлайн, але й дарувати їх рідним та близьким завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися їм можна вже зараз.

Хочемо нагадати, що 14 лютого вже цієї неділі, тож лотерейний білет може стати дуже незвичайним подарунком на честь свята закоханих. 

Бажаємо удачі та слідкуйте за новинами!


Поділитись:
9 лютого 2021
Ми у Viber!