0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Дарувати лотерейні білети – сучасний світовий тренд

Із наближенням свят повстає традиційне питання: що подарувати своїм рідним та близьким? Поки хтось шукає подарунки у магазинах, або займається аплікаціями, ми хочемо нагадати про один з найбільш нестандартних та універсальних подарунків у всьому світі – лотерейний білет.

Чому саме він?

По-перше, такий подарунок є доречним майже до будь-якого свята. Це може бути і День закоханих, і День народження, і 8 березня, і підвищення на роботі, і початок весни, і річниця… По факту – це може будь-яка приємна подія, яку прийнято хоч якось святкувати!

По-друге, це надзвичайно доступно. Лотерей дуже багато – знайдеться багато варіантів на будь-який смак.

По-третє, лотерейні білети продаються майже на кожному кроці! Це і окремі кіоски, і невеличкі острівки у супермаркетах, а також не забувайте про можливість придбати їх онлайн!

А тепер найголовніше – емоції. Лотерейні білети це про радісне очікування, про надію на здійснення мрій, про шанс виграти гроші завдяки удачі. У житті чимало історій, коли здійснити мрії допоміг саме такий незвичайний подарунок. Такі речі запам’ятовуються на десятиліття.

А що робити, якщо вам подарували лотерейний білет?

Спочатку треба визначити, яку саме лотерею вам подарували. Частіше за все дарують або миттєві лотереї, або тиражні. Відрізнити їх дуже просто.

Миттєві лотереї дозволять дізнатися про виграш та його розмір усього за кілька хвилин. Це їх особливість.

У випадку тиражних лотерей доведеться чекати на спеціальний розіграш, який може відбуватися один чи кілька разів на тиждень. Завдяки цьому вдається довше зберегти інтригу та розтягнути задоволення від очікування на розіграш.

Про миттєві лотереї

Якщо на вашому білеті є секції із спеціальним захисним шаром, тоді це – стирачка. Щоб перевірити білет на виграшність, необхідно монеткою чи іншим предметом стерти захисний шар у тих місцях, де це відмічено. Такі білети дуже привабливі та різнокольорові. Вони виготовляються з досить міцного матеріалу, схожого на картон. Тож сплутати їх з іншими лотереями неможливо.

Є також електронні миттєві лотереї. Вони друкуються на термопапері та мають чорно-білу кольорову гамму. При цьому дізнатися про виграшність білета можна все ще за кілька хвилин і без додаткових аксесуарів. 

Про тиражні лотереї

Найпопулярніша в Україні тиражна лотерея це – «Лото-Забава». Переплутати її з іншими дуже складно. Білети «Лото-Забава» друкуються на чорно-білому термопапері. На ньому розташовано три ігрових поля, кожне з яких може стати виграшним.

Кожне ігрове поле складається з 25 клітинок, в яких розміщено 23 числа (від 1 до 75), а також дві пільгові клітинки з підковами. Ці підкови замінюють будь-яке виграшне число.

Щоб дізнатися про виграшність білета – дочекайтесь дати проведення тиражу. У прямому ефірі запустять лототрон, з якого випадатимуть кульки з числами. Візьміть свій білет та відмічайте там ті числа, які випадатимуть з нього.

Розіграші «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:00 на телеканалі «1+1». Але якщо проспали, то результати потім можна переглянути онлайн на YouTube.

Більш детально можна дізнатися на офіційній сторінці лотереї. 

У мене виграшний білет! Як отримати виграш?

Якщо виграш порівняно невеликий, отримати його можна на будь-якій точці продажів лотерей. Необхідно буде взяти з собою білет та віддати його розповсюджувачу. Він при вас його перевірить та видасть гроші на руки.

Якщо ж вдалося зірвати справжній куш, необхідно буде подзвонити на безкоштовну гарячу лінію лотерейного оператора, де переможцю нададуть дуже детальну інструкцію з оформлення виграшу.

Наостанок хочемо нагадати лише одну істину: удача може й не посміхається з першого разу, але пам’ятайте, що 100% лотерейних мільйонерів хоча б раз в житті купували лотерейні білети, або отримували їх у подарунок.

Бажаємо успіхів!

Поділитись:
8 лютого 2021
Ми у Viber!