0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава» тепер можна подарувати онлайн

Чудова новина! Тепер білети «Лото-Забава» можна не тільки купувати онлайн, а ще й так само дарувати їх рідним та близьким! На нашому сайті запрацював сервіс, який дозволяє надіслати лотерейні білети у подарунок. І все це, не полишаючи власної домівки! 

Нарешті можна забути про головний біль під назвою «що подарувати на свято». Впевнені, що багатьом він знайомий. Ми також впевнені, що лотерейний білет є одним з найбільш універсальних та цікавих подарунків у світі! Вони чудово пасують майже до будь-якого свята.

Подарувати білет «Лото-Забава» дуже просто. Для цього варто перейти на окрему сторінку на нашому сайті, підписати привітальну листівку (або вибрати готове привітання), вказати номер телефону одержувача лотерейного білета та вибрати їх кількість. Після цього сплачуємо їх вартість за допомогою банківської картки, або особистого рахунку на сайті msl.ua. Ось і все! Стилізована листівка з подарунком відправляється до одержувача.

Скористатися новим сервісом можна вже зараз! Випробувати його можна на цій сторінці.

До речі серед наших мільйонерів «Лото-Забава» є щасливчик, який виграв завдяки білету, який йому подарували друзі. Мова про пана Юрія Редько, який став мільйонером у тиражі №972. Більш детально про історію його виграшу можна прочитати ось тут

Ми впевнені, що новий сервіс припаде шанувальникам лотерей до смаку. З нетерпінням очікуємо на нові історії виграшів завдяки білетам, які дісталися переможцям у подарунок!

Бережіть себе та слідкуйте за новинами! 


Поділитись:
5 лютого 2021
Ми у Viber!