0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Три джекпоти за шість днів у "Спортпрогнозі"!

Неофіційне звання української лотереї номер один у ці дні належить "Спортпрогнозу". Зовсім недавно ми обговорювали небувалу серії з сорока тиражів без зірваних джекпотів, а тепер вітаємо третього переможця за шість днів!

Початок було покладено в 414 тиражі, коли прогнозист із Херсона виграв 673 697 гривень. Уже наступного дня удача посміхнулася мешканцю Харкова, який розбагатів на 250 000 гривень. І ось настала черга Києва...

За підсумками 419 тиражу всі 12 результатів вгадав прогнозист, який зареєстрував свою ставку на Оболонському проспекті, 15. Він зіграв за системою із шести "ординарів" і шести "подвійних". Майбутній переможець не сумнівався в гостьових перемогах "Арсенала", "Вест Хема", "Лідса", "Антверпена" і "Мехелена", а в матчі "Зволле" - "Хераклес" було поставлено на лобову нічию. Що стосується "подвійних", то в них виключалися перемоги "Мілана", "Бетиса", "Вальядоліда", "Фортуни", "Оснабрюка" і "Хайденхайма". Витрати на гру склали 320 гривень. Загальний виграш по чеку - 284 629 гривень!

Ключовий момент тиражу трапився в компенсований час матчу "Васланд-Беверен" - "Мехелен", коли перемогу гостям приніс точний удар Мар'яна Шведа. Якби не цей гол, джекпот не знайшов би свого героя. Український форвард взяв участь в усіх голах своєї команди. На його рахунку "дубль" і результативна передача. Поступово Швед стає основним гравцем "Мехелена", який виграв п'ять із шести останніх матчів. Також потрібно відзначити, що перемоги "Арсенала" і "Вест Хема" були вольовими, а "Зволле" зумів відігратися після двох м'ячів, пропущених у першому таймі.

Це був рідкісний випадок, коли в тиражі не знайшлося місця жодній сенсації. Можна навіть сказати, що в деяких парах переможцю відверто пощастило. Але як відомо, удачу потрібно заслужити. Загалом у новому році зірвано вже три "спортпрогнозівські" джекпоти на загальну суму 1 180 000 гривень. Вітаємо всіх переможців!


Поділитись:
27 січня 2021
Ми у Viber!