0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Два джекпоти поспіль! Можливо тільки в "Спортпрогнозі"!

За підсумками минулого тиражу був зірваний перший "спортпрогнозівський" джекпот у 2021 році. Це сталося через півтора місяці і 40 тиражів після попереднього знятого джекпоту. Здавалося, любителям футбольних прогнозів слід запастися терпінням, адже новий переможець з'явиться нескоро. Але він з'явився вже наступного дня. Інакше кажучи, у "Спортпрогнозі" зірвано два джекпоти поспіль!

У 415 тиражі мешканець Харкова зробив ставку на 20 гривень і помножив її у 12 500 разів, вигравши стартовий джекпот - 250 000 гривень! Виграші за "11" і "10" склали по 10 705 гривень.

Подібні тиражі ми називаємо аномальними. Він вийшов неймовірно складним - легко прогнозованих матчів не було в принципі. Досить сказати, що найочевиднішою стала перемога віденського "Рапіда" над "Штурмом", що зібрала 52% ставок. Усі інші пари мають показник "угадуваності" менше 40%, тобто це так звані матчі на три результати. Були й три явні несподіванки, які передбачили менше 20% учасників. Цікаво, що чотири поєдинки показали результат 26%.

За всіма канонами зірвати джекпот у такому тиражі неможливо. Та переможець із Харкова довів, що в "Спортпрогнозі" нічого неможливого не буває. Всього чотири заповнених варіанти, і один із них виявився стовідсотково точним! А про те, що тираж дійсно аномальний, свідчать виграші за 11 і 10 вгаданих результатів, яких у нас лише по одному.

Отже, два джекпоти за два дні! Це не перший випадок в історії "Спортпрогнозу", але випадок вкрай рідкісний. Ми ще раз переконалися, що зірвати "спортпрогнозівський" джекпот можна у будь-якому тиражі незалежно від його складності. Вітаємо переможця і чекаємо появи нових!


Поділитись:
25 січня 2021
Ми у Viber!