0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Перший пішов! У "Спортпрогнозі" зірваний перший джекпот у 2021 році!

Цієї події любителі "Спортпрогнозу" чекали дуже довго. Цілих 40 тиражів, а це півтора місяці, нікому з прогнозистів не вдавалося вгадати 12 результатів. І ось, нарешті, здійснилося!

За підсумками 414 тиражу, розіграш якого відбувався 21 січня, прогнозист із Херсона безпомилково спрогнозував результати всіх 12-ти матчів. Він зареєстрував свою ставку прямо на нашому сайті і став володарем одного з найбільших джекпотів в історії "Спортпрогнозу" - 650 000 гривень! Крім цього, переможець назбирав чудовий урожай з угаданих "11" і "10", приплюсувавши до джекпоту більше 20 000 гривень. Загальний виграш по чеку склав 673 697 гривень!

Витрати на гру склали 2560 гривень. Це система з трьох "ординарів" і дев'яти "подвійних". Наш переможець не сумнівався в перемогах "Лаціо", "Атлетика" і "Лейшойнша". Однак у випадках з римлянами і басками прогнозистові з Херсона довелося ой як понервувати! Справа в тому, що "Лаціо" дотиснув "Парму" тільки в компенсований час завдяки автоголу у виконанні суперника. Дуже близько до сенсації було і в парі "Ібіца" - "Атлетик". Скромна "Ібіца" виграла перший тайм, але пропустила на початку другого. Суперники вже морально готувалися до овертайму, проте "Атлетик" забив переможний гол незадовго до фінального свистка.

Звісно, у цих матчах нашому переможцю дуже сильно пощастило. Але хто сказав, що джекпот можна виграти без удачі? Витрачена сума свідчить про максимально серйозний підхід до футбольних прогнозів. Очевидно, що ми маємо справу з досвідченим прогнозистом. Крім усього іншого, йому потрібно віддати належне за вгадані сенсації. У чемпіонаті Бельгії "Зюльте-Варегем" на своєму полі поступився "Ауд-Хеверле" (15% ставок), в іспанській Примері "Валенсія" не змогла обіграти "Осасуну" (16%). А ще "Гент" відібрав перемогу у "Генка" (22%), що стало можливим завдяки голу-красеню у виконанні Романа Яремчука.

Цікаво, що переможну ставку було зареєстровано за 10 хвилин до "закриття" 414 тиражу. Це перший "спортпрогнозівський" джекпот, зірваний у новому році. У 2020-му в головному українському тото джекпоти знаходили своїх володарів 16 разів, так що нові успіхи не за горами. Вітаємо переможця!


Поділитись:
22 січня 2021
Ми у Viber!