0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нова традиція - недільні джекпоти від "Спортпрогнозу"!

І знову "спортпрогнозівський" джекпот зірваний за підсумками недільного тиражу. Його довелося чекати всього два тижні, причому цього разу удача посміхнулася відразу чотирьом прогнозистам. Вони порівну розділили головний виграш - 380 000 гривень. Цікаво, що троє з них зареєстрували свої ставки в інтернеті - прямо на нашому сайті.

Але розпочнемо з переможця з Івано-Франківська, який знайшов свою удачу в "Лотомаркеті" на вул. Шеремети, 6. Він зіграв по-крупному з використанням "систем" і "блоків", витративши на гру 2240 гривень. Втім, це було того варте, адже загальний виграш по чеку склав 101 179 гривень!

Перший переможець із інтернету обійшовся без "блоків" - його системна гра коштувала 960 гривень, а виграш становить 100 807 гривень!

Ще двоє щасливчиків продемонстрували, що для виграшу джекпоту зовсім не обов'язково ризикувати великими сумами. Кожен із них витратив на тираж по 20 гривень і помножив поставлені гроші майже у 5 000 разів! У одного була невелика система з двома подвійними результатами, у другого - чотири одиночні ставки, одна з яких виявилася максимально точною!

Що стосується самого тиражу, то він обійшовся без гучних сенсацій. Мали місце хіба що дрібні несподіванки. Наприклад, у чемпіонаті Іспанії "Осасуна" на своєму полі поступилася "Бетису" (24% ставок). "Реал Сосьєдад" не зміг виграти на полі "Алавеса", а "Парма" втратила очки у зустрічі з "Беневенто" (по 26%). І рівно стільки ж отримала нічия між "Удінезе" та "Аталантою". Ці команди не змогли зіграти через непридатний стан газону, результат матчу визначений за допомогою жеребкування. Але якби підсумком жеребкування стала "одиниця", із чотирьох володарів джекпоту не лишилося б жодного...

Загалом у тиражі було шість нічиїх, а ключовий епізод стався на останніх хвилинах матчу "Шеффілд Юнайтед" - "Лестер". Зустріч наближалася до нічийного підсумку, та незадовго до фінального свистка своє вагоме слово сказав Джеймі Варди. Саме він приніс "Лестеру" чергову перемогу і не дозволив відбутися сенсації. Якби не цей гол, в усіх переможців було б по одній помилці.

Усього від початку року зірвано вже 16 "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 6 620 000 гривень. Далі буде!


Поділитись:
7 грудня 2020
Ми у Viber!