0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Один мільйон на сімох

Виграти мільйон у «Лото-Забава» учасникам вдається майже щотижня і для багатьох це вже звична подія. Але 25 жовтня мільйон зірвало одразу семеро щасливчиків! Усі вони придбали лотерейні білети у різних куточках України, при цьому троє з них - онлайн. Кожен з переможців отримає рівну частину виграшу, яка становить 142 857 гривень.

Наразі відомо, що друковані лотерейні білети були придбані у таких містах як: Мукачево Закарпатської області, Полтава, Запоріжжя, Новомосковськ Дніпропетровської області та Ужгород. Стосовно ж онлайн білетів ситуація складніша, адже придбати їх можна за допомогою смартфону хоч в автобусі міжміського сполучення. У цьому й одна з переваг онлайн-білетів «Лото-Забава».

Ми щиро вітаємо усіх переможців! Мабуть, ви – одні з найбільш удачливих мешканців України.

Радимо вам звернутися на безкоштовну гарячу лінію «М.С.Л.» за номером 0 800 21 00 65. Там нададуть вичерпну інформацію щодо того, як оформити свої виграші.

А для тих, хто проспав прямий ефір лотереї, нагадуємо, що переглянути його можна у записі на окремому YouTube каналі. Дивитися розіграші у прямому ефірі можна щонеділі о 9:00 на телеканалі «1+1».

Дізнатися трохи більше про правила участі у лотереї та умови проведення розіграшів можна на офіційній сторінці «Лото-Забава». Там же можна придбати білети онлайн!

Слідкуйте за новинами та бережіть себе!


Поділитись:
27 жовтня 2020
Ми у Viber!