0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Троє онлайн-учасників розділили мільйон у «Лото-Забава»

У «Лото-Забава» вчергове виграли мільйон гривень! Цього разу приз розділило одразу троє переможців, тож кожен з них отримає по 333 333 гривні. Для тих, хто давно спостерігає за розіграшами лотереї, новина про виграш мільйону – звичне явище. Але є один цікавий момент: кожен з трьох переможців придбав свій лотерейний білет онлайн!

До речі минулого тижня виграний мільйон розділило п’ятеро учасників. При цьому троє з них придбали свої білети, не полишаючи власної домівки, скориставшись онлайн-опцією.

Окрім того 18-го жовтня у тому ж тиражі виграли головний приз конкурсу «Парочка» розміром 300 000 гривень. Переможцем став власник лотерейного білета, який було придбано 16 жовтня у місті Ізмаїл Одеської області. Щасливою точкою став «ЛОТО маркет», що на вулиці Комерційна, 22 К.

Ми щиро вітаємо усіх щасливчиків та радимо їм звернутися на безкоштовну гарячу лінію «М.С.Л.» за номером 0 800 21 00 65. Там їм нададуть вичерпну інформацію щодо того, як оформити свої виграші.

А для тих, хто проспав прямий ефір лотереї, нагадуємо, що переглянути його можна у записі на окремому YouTube каналі. Дивитися розіграші у прямому ефірі можна щонеділі о 9:00 на телеканалі «1+1».

Дізнатися трохи більше про правила участі у лотереї та умови проведення розіграшів можна на офіційній сторінці «Лото-Забава». Там же можна придбати білети онлайн!

Слідкуйте за новинами та бережіть себе!


Поділитись:
20 жовтня 2020
Ми у Viber!