0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Передчуття не підвело! Інтерв’ю з володарем джекпоту.

З володарем чергового "спортпрогнозівського" джекпоту ми зв'язалися наступного дня після бурхливих подій 299 тиражу. Переможцем виявився 38-річний киянин Олег. Він поводився напрочуд спокійно. Можливо, справа в тому, що наш дзвінок застав його на роботі...

- Чесно кажучи, я досі перебуваю в шоці. Не можу прийти до тями, хоча на роботі всі питають, що зі мною сталося. Але я поки не розповідаю.

- Невже виграли вперше в житті?

- Ні, вигравав і раніше, але хіба можна порівнювати ці виграші? А футболом цікавлюся дуже давно, і футбольними ставками - теж. Спочатку грав у букмекерів, а років п'ять тому абсолютно випадково дізнався про "Спортпрогноз". Зацікавився цією лотереєю через великий джекпот. Але до вчорашнього дня удача обходила мене стороною - моїм рекордом було 600 із лишком гривень за "десятку".

- Як часто граєте в "Спортпрогноз"?

- Не можу сказати, що граю дуже часто - приблизно п'ять разів на місяць. Чекаю цікавого тиражу і роблю ставки. Найбільше люблю єврокубки і матчі національних збірних. Але особливо цікаво стає тоді, коли починаються групові турніри Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

- Ви зареєстрували свою ставку за 10 хвилин до закриття тиражу. Чому в останній момент?

- Я працюю до п'ятої вечора, тому раніше не виходить. Повертався з роботи, зайшов у "Лотомаркет" і поставив. Матчі були цікаві, до того ж грало київське "Динамо".

- Як Вам "Динамо" останнім часом?

- У перемозі киян я майже не сумнівався. Мені дуже подобається, як вони розпочали сезон. Зміни у грі команди помітні неозброєним оком, рука Луческу відчувається вже зараз. Чесно кажучи, мене не дуже турбують старі заслуги. Набагато важливіше, як команда виглядає прямо зараз. "Динамо" підійшло до цієї гри у значно кращій формі і закономірно перемогло. До речі, така ж упевненість у мене була в матчах за участю "Леха" і "Лахті", адже вони теж додали останнім часом.

- Це був дуже рідкісний випадок, коли в тиражі не вигравали перші команди. Ви свідомо не ставили на господарів?

-Ні, просто так вийшло. Для мене в жодній із пар, окрім передостанньої, господарі не були фаворитом. Крім цього, ще 85 гривень я витратив на підстраховки, і там "одинички" були присутні. До речі, зазвичай на "Спортпрогноз" ставлю близько 160 гривень. А тут і тираж сподобався, і передчуття якесь було. Мене навіть перепитали, чи все я заповнив правильно. У мене не було жодних сумнівів, хоча нерідко в останній момент щось змінюю.

- Якою була перша реакція, коли зрозуміли, що вгадали 12 із 12-ти? І на що підуть гроші?

- До третьої ночі не міг заснути. Все намагався порахувати, скільки варіантів стали виграшними. Справа в тому, що за системами граю відносно недавно, тому не в усьому ще розібрався. А щодо грошей, навіть не знаю. Ще не було часу, аби про це подумати. До півночі стежив за матчами, майже безсонна ніч, потім на роботу, і ось уже інтерв'ю!

P.s. Поки ми готували це інтерв’ю, стало відомо про ще один зірваний джекпот у "Спортпрогнозі" - вже тринадцятий від початку року. За підсумками 303 тиражу всі результати вгадав гравець із Кременчука, що виграв 280 364 гривні. Він витратив на гру 10 гривень, заповнивши лише два варіанти. Це неймовірно, але кожен із них став виграшним. Наші вітання всім переможцям!

Андрій ЮЩЕНКО


Поділитись:
28 вересня 2020
Ми у Viber!