0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Ми оновили вигляд квитків лотереї «ЛАС-ВЕГАС»

Приємна новина для всіх шанувальників лотерей родини «Швидкограй»: ми оновили візуальну складову квитків ЕМЛ «ЛАС-ВЕГАС»! Оцінити зміни можна вже зараз на точках продажів наших лотерей.

Звертаємо увагу, що зміни торкнулися лише візуальної частини. Правила гри, вартість та суми виграшів залишилися незмінними. Нагадаємо, що особливою родзинкою саме цієї лотереї є те, що на одному квитку розміщуються одразу 4 гри, при цьому виграшною може бути як одна з них, так і декілька (тоді виграші додаються один до одного).

«ЛАС-ВЕГАС» входить до величезної родини лотерей «Швидкограй». Ця родина об’єднує  низку унікальних лотерей на українському ринку, які були визнані одними з найбільш інноваційних у Європі!

Особлива ознака лотерей родини «Швидкограй» - квитки, які друкуються одразу перед очима учасника. При цьому про свій виграш можна дізнатися прямо на точці продажів. Саме тому їх і називають миттєвими.

Дізнатися більш детально про особливості гри у цю та інші електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» можна на офіційному сайті лотерейного оператора, або зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Бажаємо удачі та слідкуйте за новинами!


Поділитись:
25 вересня 2020
Ми у Viber!