0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

"Спортпрогноз": перемога "Динамо" і 12-й джекпот у 2020 році!

Вчорашній день приніс удачу не лише київському "Динамо", але й любителю "Спортпрогнозу" з Києва, що зробив ставку на проспекті академіка Глушкова, 25. Він витратив на гру 320 гривень і помножив цю суму більше ніж у тисячу разів. Загальний виграш переможця склав 441 369 гривень!

Давайте розберемо переможну ставку. Насамперед потрібно сказати про те, що зроблена вона за десять хвилин до закриття 299 тиражу. Це система на 64 варіанти - 6 "ординарів" і 6 "подвійних". Наш переможець не сумнівався у гостьових перемогах "Леха", "Арсеналу", "Брайтона", "Бернлі", "Лахті" і "Мафри". Для решти матчів була застосована "система на 2", причому в усіх "подвійних" парах, окрім одинадцятої, виключалася перемога приймаючої сторони.

Слід відзначити, що перемога "Лахті" над СІКом, що стала головною несподіванкою тиражу з результатом 18%, була вибита одиночним влучанням. Крім цього, на домашню поразку "Бенфіки-Б" зроблено 21% ставок. По 26% за свої старання отримали "Лех" і "Ільвес", у стільки ж ви оцінили нічию між "Інтером" (Турку) і "Хонкою".

Незважаючи на відсутність явних сенсацій, загалом тираж вийшов дуже непростим. По-перше, не було жодної перемоги господарів поля. По-друге, найпрогнозованіший результат - перемога "Брайтона" в Кубку англійської ліги - набрав не так і багато, а саме 57%. Результати решти матчів правильно спрогнозували менше 50% гравців.

У центрі уваги було київське "Динамо" і його гостьовий матч проти "Гента". У стартовому складі бельгійців вийшло троє українців, але до фінального свистка дограв тільки Ігор Пластун. Роман Яремчук отримав травму і був замінений ще в середині першого тайму, а Роман Безус заробив дві жовті картки на початку другого і теж покинув поле достроково. У підсумку "Динамо" зробило величезний крок назустріч груповому турніру ЛЧ і отримало 42% ваших ставок.

Дуже спекотно було в Норвегії, де "Мольде" приймав "Ференцварош". Спочатку підопічні Сергія Реброва двічі засмутили господарів поля, але "Мольде" відповів трьома влучними пострілами. І тоді своє слово сказав Ігор Харатін, який реалізував пенальті на 87 хвилині. Якби український півзахисник не зрівняв рахунок, джекпот уцілів би 18-й раз поспіль.

А так ми маємо можливість привітати чергового володаря "спортпрогнозівського" джекпоту. Крім головного виграшу розміром у 420 000 гривень, зібрано непоганий урожай з угаданих "11" (6) і "10" (15). Вітаємо переможця і нагадуємо, що від початку року у "Спортпрогнозі" зірвано вже 12 джекпотів на загальну суму 4 920 000 гривень.


Поділитись:
24 вересня 2020
Ми у Viber!