0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Чарівна пара» відтепер з новим графічним дизайном

Раді повідомити, що електронна миттєва лотерея «Чарівна пара» родини «Швидкограй» відтепер виглядає по-новому завдяки оновленому графічному дизайну. Її новим символом стала усім відома чотирилиста конюшина, яка у всьому світі вважається символом удачі та багатства. Символ – дуже влучний, адже у «Чарівній парі» чимало призів. Найбільший з них – 200 000 гривень.

Хоч візуальна складова й оновилася, але правила лотереї залишилися незмінними. Як і вартість одного квитка – 20 гривень. До речі, випробувати миттєву лотерею можна на всіх точках продажів лотерей «М.С.Л.» по Україні.

Особливою ознакою лотерей родини «Швидкограй» є квитки, які друкуються одразу перед очима учасника. При цьому про свій виграш можна дізнатися одразу на точці продажів. Саме тому їх і називають миттєвими. При цьому правила лотерей можна прочитати одразу на квитках.

Дізнатися більш детально про особливості гри у цю та інші електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» можна на офіційному сайті лотерейного оператора, або зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Бажаємо удачі та слідкуйте за новинами!


Поділитись:
22 вересня 2020
Ми у Viber!