0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У Житомирі зірвали 2 мільйона гривень у миттєвій лотереї

У Житомирі – сенсація! Хтось придбав білет миттєвої лотереї із виграшем у 2 000 000 гривень! Хоч про переможця наразі нічого не відомо, проте відома назва лотереї, дата та місце, де її придбали.

Щасливою виявилась стирачка під назвою «Чорна перлина», яку учасник придбав 12 вересня о 12:00. Про факт виграшу він дізнався одразу, бо перевірка білету на наявність грошового призу займає кілька секунд. Це - одна з особливостей миттєвих лотерей.

Завдяки даним центральної системи лотерейного оператора, відомо, що білет продали у Житомирі на фірмовому столі «М.С.Л.» на вулиці Михайлівська, 21.

Компанія «М.С.Л.» щиро вітає нового українського мультимільйонера та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Лотереї-стирачки, такі як «Чорна перлина» – одні з найбільш популярних та впізнаваних у всьому світі. Часто саме їх можна побачити у кіно, серіалах або рекламі. Причина проста – щоб дізнатись про виграш, необхідно за допомогою монетки чи схожого предмету стерти захисні шари на білеті. Процес простий, але водночас цікавий, адже зберігає інтригу до останнього. І хоч механіка у цих лотереях схожа, проте правила гри та візуальна складова сильно різняться.

Більш детально про правила та умови гри у миттєву лотерею «Чорна перлина» завжди можна дізнатися на окремій сторінці сайту оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Слідкуйте за новинами та бережіть себе!

Бажаємо удачі!


Поділитись:
14 вересня 2020
Ми у Viber!