0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз»: переможна ставка в інтернеті!

Зовсім недавно у "Спортпрогнозі" було зірвано два джекпоти поспіль, а зараз ми маємо можливість привітати чергового переможця, що вгадав 12 результатів із 12-ти можливих. Щасливу ставку на 281 тираж було зареєстровано в інтернеті – прямо на нашому сайті! Поговоримо про неї детальніше.

Якщо відверто, переможець неабияк здивував. По-перше, він зіграв дуже сміливо, витративши на гру 2430 гривень. По-друге, він зіграв дуже нестандартно, застосувавши "блок", що страхує від двох помилок в 11-ти парах. А для ще одного матчу (Естонія - Грузія) була використана "система на 2", де виключалася перемога господарів поля.

Саме застосування "блоку" стало ключем до успіху. Завдяки йому наш переможець уникнув помилок у двох матчах із несподіваними результатами. Це перемога "Рочдейла" над "Хаддерсфілдом", що зібрала 13% ставок, а також нічия в основний час між "Сандерлендом" і "Халлом" (15%). В іншому тираж обійшовся без сюрпризів. Зокрема, в Лізі націй упевнено перемогли номінальні фаворити - збірні Франції, Португалії та Бельгії, кожна з яких "заробила" понад 70% ваших ставок.

Загальний виграш нашого переможця становить 306 522 гривні. Це одинадцятий джекпот, зірваний у "Спортпрогнозі" від початку року. Загалом володарі джекпотів розділили 4 500 000 гривень. Далі буде!


Поділитись:
9 вересня 2020
Ми у Viber!