0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У "Спортпрогнозі" зірвали два джекпоти поспіль!

Відповідно до "спортпрогнозівської" статистики за 2020 рік, у середньому джекпоти зриваються один раз на 17 тиражів. Суботній тираж був 18-м від того моменту, як у 256 тиражі зірвали попередній джекпот. Статистика не підвела, і ми вітаємо нашого чергового чемпіона. Переможну ставку зареєстровано в Херсоні, а виграш склав 590 000 гривень!

Переможець витратив на гру лише 25 гривень. Він заповнив одну ігрову картку, і один із п'яти варіантів виявився стовідсотково точним. Цікаво, що в усіх варіантах повторювалися шість результатів: нічия між "Арсеналом" і "Ліверпулем", а також перемоги "Ніцци", "Кортрейка", "Ауд-Хеверле", "Сент-Джонстона" і "Лівінгстона". Але найдивніше те, що серед цих матчів опинилися чотири головні несподіванки тиражу.

Сенсація номер один - гостьова перемога "Ауд-Хеверле", на яку зроблено 16% ставок. На два відсотки більше отримала нічия в матчі за Суперкубок Англії. "Ліверпуль" відігрався незадовго до закінчення основного часу, але все-одно поступився "Арсеналу" по пенальті. На гостьові перемоги "Кортрейка" і "Ніцци" зроблено 22% і 24% ставок відповідно.

Найпрогнозованішою стала перемога "Ренна" над "Монпельє" в чемпіонаті Франції (75%). Це єдина пара з очевидним результатом, але тут наш переможець вирішив перестрахуватися. В той же час його не заплутали три домашні поразки в чемпіонаті Бельгії, а також три домашні перемоги в чемпіонаті Шотландії. З норвезьким і польським матчами теж не виникло проблем...

Результати недільного тиражу трохи затрималися через жеребкування (матч АЄК - "Олімпіакос" не відбувся). Неймовірно, але ми маємо ще один зірваний джекпот! Цього разу переможцю дісталися "стартові" 250 000 гривень. Щоб стати володарем головного виграшу, гравцеві з Кременчука вистачило однієї ставки, тобто витрати на гру склали 5 гривень!

Тираж вийшов доволі простим - передбачуваних пар було значно більше, ніж несподіванок. І навіть трохи дивно, що джекпот дістався лише одному прогнозисту.

Отже, у 2020 році зірвано вже 10 "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 4 200 000 гривень! Вітаємо всіх переможців і чекаємо появи нових. Благо, з настанням футбольної осені цікавого футболу стане набагато більше. Ліга націй і топ-чемпіонати, Ліга чемпіонів і Ліга Європи, причому тепер за участю українських клубів. Час грати у "Спортпрогноз"!


Поділитись:
31 серпня 2020
Ми у Viber!