0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нова серія легендарної стирачки «Мільйонер» уже у продажі

На точки продажів лотерей «М.С.Л.» надійшла нова серія скретч-лотереї  «Мільйонер». Це була перша в історії України миттєва лотерея з головним призом у 1 000 000 гривень. Саме тому вона й легендарна.

Лотереї-стирачки, такі як «Мільйонер» – одні з найбільш популярних та впізнаваних у всьому світі. Часто саме їх можна побачити у кіно, серіалах або рекламі. Причина проста – щоб дізнатись про виграш, необхідно за допомогою монетки чи схожого предмету стерти захисні шари на білеті. Процес простий, але водночас цікавий, адже зберігає інтригу до останнього. І хоч механіка у цих лотереях схожа, проте правила гри та візуальна складова сильно різняться.

Правила стирачки «Мільйонер» досить прості. Візуально білет розділено на 2 частини: «ВИГРАШНІ НОМЕРИ» та «ВАШІ НОМЕРИ». Вони покриті спеціальним захисним шаром, який учаснику спершу необхідно стерти зручним для нього способом. Далі задача проста – знайти збіги.

Якщо будь-який з «ВАШИХ НОМЕРІВ» збігається з будь-яким «ВИГРАШНИМ НОМЕРОМ», білет є виграшним. При цьому розмір призу зазначається одразу на білеті. Але треба бути пильним, адже збігів може бути більше, ніж один!

У білетах також приховані спеціальні символи, які можуть або подвоїти виграш, або навіть збільшити у 5 разів! Вартість одного білета - 50 гривень. При цьому у лотереї передбачено аж 11 виграшних категорій. Кожна з них більше за попередню й починається з виграшу у 62,12* грн та зростає до 1 000 000.

Більш детально про правила та умови гри у миттєву лотерею «Мільйонер» завжди можна дізнатися на окремій сторінці сайту оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Слідкуйте за новинами та бережіть себе!

Бажаємо удачі!

*Виграші до 100 грн. включно зазначаються на лотерейних білетах за вирахуванням податків та зборів.


Поділитись:
27 серпня 2020
Ми у Viber!