0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Абсолютно нова стирачка «ДЕТЕКТИВ» уже в продажі

У серпні у продажі з’явилася абсолютно нова миттєва лотерея типу «стирачки». Новинка отримала назву «ДЕТЕКТИВ», у якій учасники шукатимуть докази та призи на кшталт пана Холмса. Головний приз новинки – 1 000 000 гривень. При цьому вартість одного білета – 48 гривень.

Лотереї-стирачки – одні з найбільш популярних та впізнаваних у всьому світі. Часто саме їх зображують у кінематографі, рекламі та літературі. Причина проста – перевірка виграшності білетів відбувається за допомогою стирання захисних шарів монеткою чи схожим предметом. Процес простий, але водночас цікавий, адже зберігає інтригу до останнього. І хоч механіка у цих лотереях схожа, але правила та візуальна складова сильно різняться.

Лотерейний білет «ДЕТЕКТИВ» умовно розділено на 3 частини. У верхній правій частині білета зображено силует детектива – це поле з «НЕОБХІДНИМИ ДОКАЗАМИ». Зліва від нього розміщено поле з «БОНУСНИМИ ДОКАЗАМИ», а внизу білета зображені три силуети підозрюваних – це «ЗАГАДКОВІ ДОКАЗИ».

Учасникам необхідно стерти захисний шар та крок за кроком порівнювати «НЕОБХІДНІ ДОКАЗИ» із символами у полях «БОНУСНІ ДОКАЗИ» та «ЗАГАДКОВІ БОНУСИ». За кожен збіг передбачені грошові призи. Їх розміри зображені одразу на білеті.

У кожному з білетів можуть ховатися призи розміром від 50 до 1 000 000 гривень*. При цьому у  кожному з них  може бути  до трьох збігів! У такому випадку виграші будуть додаватись один до одного.

Як завжди, ознайомитися з правилами цієї «стирачки» та з іншими лотереями скретч-типу можна на окремій сторінці сайту оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Слідкуйте за новинами та бережіть себе!

Бажаємо удачі!

*Виграші до 100 грн. включно зазначаються за вирахуванням податків

Поділитись:
18 серпня 2020
Ми у Viber!