0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Стартували продажі лотереї на честь Дня Незалежності України

На честь одного з найбільш важливих свят України оператор державних лотерей ТОВ «М.С.Л.» повідомляє про початок розповсюдження державної грошової миттєвої лотереї «Святкова» серії 24 з 13 серпня 2020 року. Серія має назву «До Дня Незалежності».

В Україні святкування цього державного свята відбувається 24 серпня. Вже традиційно у цей період на точках продажів лотерей з’являється особлива серія, яка візуально підкреслює всю різноманітність, красу та духовність нашої держави разом з її народом. Впевнитися у цьому можна вже зараз, відвідавши точки продажів лотерей по всій країні.

«Святкова» - це електронна миттєва лотерея родини «Швидкограй». Її особливість у тому, що кожний квиток друкується одразу перед очима учасника лотереї. При цьому про свій виграш можна дізнатися одразу на точці продажів. Саме тому їх і називають миттєвими.

Найбільший грошовий приз серії «До Дня Незалежності» сягає відмітки у 20 000 гривень. При цьому вартість одного квитка – 10 гривень.

Серія «До Дня Незалежності» лімітована, тобто її продаж відбуватиметься протягом обмеженого періоду. Тож якщо є бажання урізноманітнити традиції святкування річниці незалежності, радимо не зволікати та не відкладати цю справу на потім.

Ознайомитися більш детально з правилами гри, як завжди, можна на нашому сайті у окремому розділі з лотереями родини «Швидкограй».

Бережіть себе та бажаємо удачі разом із серією «До Дня Незалежності» лотереї «Святкова»!


Поділитись:
13 серпня 2020
Ми у Viber!