0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Вболівати за «Шахтар» вигідно! У «Спортпрогнозі» зірваний черговий джекпот.

Нова акція від "Спортпрогнозу" стартувала минулої середи, а вже за тиждень ми маємо нагоду привітати відразу двох переможців, що розділили джекпот у 256 тиражі. Цікаво, що грали вони зовсім по-різному...

Перший переможець із Кривого Рогу. В усякому разі, саме в цьому місті зареєстрована ставка на 30 гривень. Для десяти пар застосовані одиночні "постріли", матч "Спеція" - "К'єво" закритий "системою на 3", поєдинок "Осло" - "Лиллестрем" - "системою на 2" (без перемоги господарів). Загальний виграш склав 195 505 гривень.

Другий щасливчик виграв трохи більше - 197 814 гривень. Але й ставка у нього більша - 2160 гривень. Зроблена вона в Бердянську, це система з п'яти "ординарів", чотирьох "подвійних" і трьох "потрійних". "Подвійні" застосовані для наступних пар: "Данді Юнайтед" - "Хіберніан" (02), "Рубін" - "Локомотив" (02), "Царсько село" - "Етир" (10), "Корк Сіті" - "Лонгфорд "(10). "Потрійними" закриті такі матчі: "Осло" - "Лиллестрем", "Акрополіс" - "Сундсвалль", "Портленд" - "Орландо".

Ключовий момент тиражу трапився на 88-й хвилині матчу "Вулверхемптон" - "Севілья", коли аргентинець Лукас Окампос забив єдиний гол у ворота англійців. Якби "Вулверхемптон" перевів гру в овертайм, обидва переможці припустилися б однієї помилки. А так тираж обійшовся без сенсацій. Єдиною несподіванкою стала нічия в основний час кубкової зустрічі між "Корк Сіті" і "Лонгфордом" (22% ставок). Цікаво, що переможець із Кривого Рогу закрив цей результат одиночним влучанням.

Загалом тираж вийшов не надто складним. Досить сказати, що показник "угадуваності" відразу семи пар перевищив 50%, що трапляється вкрай рідко. Найпрогнозованішою стала перемога "Шахтаря" над "Базелем" (79%). Як бачимо, підопічні Луїша Каштру вирішили не дратувати любителів "Спортпрогнозу" та обіграли швейцарців за явною перевагою. А ми ще раз переконалися в тому, що вболівати за "Шахтар" вигідно!

Це восьмий "спортпрогнозівський" джекпот, розіграний у 2020 році. Загальна сума зірваних джекпотів перевалила за три мільйони і тепер складає 3 360 000 гривень. І ще трохи статистики: у цьому році головний приз у "Спортпрогнозі" зривають один раз на 17 тиражів. Сподіваємося, що наступний джекпот знайде свого власника значно раніше. А наразі вітаємо нових переможців і чекаємо в гості для оформлення виграшів.


Поділитись:
13 серпня 2020
Ми у Viber!