0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Зірвано третій мільйон поспіль

У «Лото-Забава» зірвали мільйон гривень! Уже третій тиждень поспіль. Виграшний білет придбали у Переяславі Київської області. Про це стало відомо 9-го серпня  після проведення тиражу №1096 лотереї. Білет переможець придбав за день до розіграшу й заплатив за нього 20 гривень. Це вже 17-й мільйонер «Лото-Забава» цього року та 366-й за весь час її існування.

За правилами лотереї такий приз можна виграти, закресливши три горизонталі у одному з полів білету. Усього таких полів на ньому – три. При цьому є важлива деталь - у одній з горизонталей має бути зображений спеціальний символ у вигляді підкови. Саме таким виявився білет переможця з Переяслава. Його номер: 0151799.

Придбали білет у «ЛОТО маркеті», який розташований на вулиці Щорса, 1. У центральній системі лотерейного оператора зазначається, що роздрукували його о 13:34.

Ми щиро вітаємо нового мільйонера та радимо йому звернутися на безкоштовну гарячу лінію оператора державних лотерей «М.С.Л.». Там йому нададуть консультацію щодо оформлення виграшу. Зробити це можна за телефоном: 0 800 21 00 65.

Всього ж серія з багатомільйонних виграшів триває вже четвертий тиждень поспіль. Минулого тижня 1 мільйон виграв мешканець міста Кременець Тернопільської області. До нього стільки ж виграв мешканець Теребовлі з тієї ж області.

А 19 липня у лотереї зірвали джекпот розміром 3 мільйони гривень! До речі, виграли його завдяки білету, який придбали онлайн.

Наступний тираж «Лото-Забава» відбудеться 16 серпня о 9:00. Пряму трансляцію розіграшу можна спостерігати на телеканалі «1+1». Записи розіграшів можна переглянути у будь-який час на окремому YouTube каналі.

Слідкуйте за новинами та бережіть себе!


Поділитись:
11 серпня 2020
Ми у Viber!