0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Миттєва лотерея «Щасливі числа» вийшла на онлайн-платформу

Електронна миттєва лотерея «Щасливі числа» відтепер доступна онлайн. Придбати квиток та одразу перевірити його можна на відповідній сторінці сайту «М.С.Л.». При цьому вартість квитків та правила залишаються незмінними.

Вихід лотереї «Щасливі числа» у онлайн-простір є закономірним кроком. Можливість придбати лотереї онлайн – це буденна практика у всьому світі. Особливо актуальною вона стала зараз під впливом розповсюдження коронавірусу. Звичайно, у тому, щоб придбати квитки на традиційній точці продажів, є своя романтика. Але так само й онлайн пропонує користувачам низку переваг.

По-перше, онлайн-версія лотереї виглядає яскравіше та динамічніше. Завдяки цьому знайти виграшні збіги стало простіше. До того ж шукати їх можна як власноруч, так і у автоматичному режимі. Система самостійно буде підсвічувати збіги, тож проґавити виграш буде неможливо.

По-друге, отримати виграші можна одразу на банківську картку, не виходячи з дому.

По-третє, відтепер слідкувати за розміром Джекпоту лотереї та його ростом можна у реальному часі. Раніше зробити це було можливо лише на точці продажів після друку квитка - Джекпот зазначався у верхній частині.

У всьому іншому - це все та ж сама унікальна миттєва лотерея, яка має власний накопичувальний Джекпот. Нагадаємо, що він збільшується з кожним проданим квитком по всій Україні.

Квитки доступні за 5, 10 та 20 гривень. При цьому окрім Джекпоту у кожному ціновому сегменті на учасників лотереї чекають чимало інших грошових призів. Найбільші з них сягають відмітки у 5 000, 10 000 та 20 000 гривень відповідно.

Придбати «Щасливі числа» онлайн можна вже зараз на відповідній сторінці сайту. Про більш детальні правила гри можна дізнатися прямо там або за телефоном гарячої лінії 0 800 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Бажаємо успіхів! Бережіть себе та слідкуйте за новинами.

Поділитись:
10 серпня 2020
Ми у Viber!