0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У «Лото-Забава» стартувала літня акція

9 серпня в «Лото-Забава» стартувала літня акція під назвою «100 000 ГРИВЕНЬ НА ВІДПУСТКУ!». Три тиражі поспіль серед її учасників додатково розіграють по 100 000 гривень. Окрім того, вперше в історії «Лото-Забава» у кожному з акційних білетів будуть знаходитись додаткові бонуси для шанувальників онлайн лотерей.

Про саму акцію розповів ведучий лотереї під час прямого ефіру на телеканалі «1+1». Акційні розіграші відбудуться у тиражах №№ 1097, 1098 та 1099. Тобто перший акційний розіграш можна буде побачити вже 16 серпня.

Щоб стати одним з  учасників, необхідно виповнити дві прості умови.

Перша умова - придбати мінімум 2 білети «Лото-Забава» однією покупкою. При цьому кожен з них має коштувати не менше 25 гривень. Якщо все зробили правильно, у білетах буде надрукована додаткова комбінація.

Друга умова - ці самі комбінації необхідно надіслати окремими смс-повідомленням на номер 330. Звертаємо увагу, що з одного номеру мобільного телефону можна надіслати необмежену кількість комбінацій.

Ця механіка для багатьох вже досить звична. Але цього разу організатори підготували сюрприз - у кожному з акційних білетів сховали додаткові бонуси. Вони дозволять купувати білети інших лотерей «М.С.Л.», проте тільки онлайн. Щоб отримати бонуси, необхідно перейти на відповідну сторінку, та виконати кілька простих кроків, які там зазначені.

Таким чином завдяки літній акції можна не тільки виграти додатково 100 000 гривень, але й зіграти у низку лотерей, не виходячи з власної домівки.

Більш детально про всі умови участі у акції «100 000 ГРИВЕНЬ НА ВІДПУСТКУ!» та «КОЖНИЙ АКЦІЙНИЙ БІЛЕТ – ІЗ БОНУСОМ!» можна на окремій сторінці. А самі розіграші можна спостерігати як у прямому ефірі на телеканалі «1+1», так і у записі на нашому YouTube каналі.

Слідкуйте за новинами та бажаємо удачі!

Поділитись:
10 серпня 2020
Ми у Viber!