0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«ЩАСЛИВІ ЧИСЛА»: Зірвано джекпот унікальної лотереї!

Нещодавно в Україні стартувала єдина у своєму роді миттєва лотерея під назвою «ЩАСЛИВІ ЧИСЛА». Чому вона така унікальна? Бо має свій власний накопичувальний джекпот, розмір якого збільшується з кожним проданим квитком. Це як «Мегалот» у світі миттєвих лотерей. І ми раді повідомити, що 27 липня був зірваний джекпот! Як тобі таке Ілон Маск?

Власником цього призу став учасник лотереї, який придбав лотерейний квиток у Мелітополі на фірмовому столі «М.С.Л.», що у ТЦ «Паладіум». Знаходиться він на проспекті 50-річчя Перемоги, 18. Наразі відомо, що квиток придбали о 17:36, а його вартість склала 20 гривень. На той момент джекпот встиг зрости до відмітки у 72 106 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» поспішає щиро привітати переможця та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу!

До речі, квитки лотереї «ЩАСЛИВІ ЧИСЛА» можна придбати за 5, 10 та 20 гривень. При цьому окрім джекпоту на учасників лотереї очікують чимало інших грошових призів.

А для тих, хто є прихильником онлайн-сервісів, хочемо анонсувати запуск продажів цієї миттєвої лотереї ще й на нашому сайті! Незабаром придбати квиток можна буде, не виходячи з власної домівки. За умов карантину це надзвичайно зручно та актуально.

А більш детально дізнатися про саму лотерею та правила гри у неї можна на нашому сайті вже зараз.

Слідкуйте за новинами та бережіть себе!

Поділитись:
28 липня 2020
Ми у Viber!