0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Святкова»: встигніть випробувати лімітоване «Грайливе літо»

2020-й рік видався дуже незвичним. Проте є речі, які передбачити неможливо, а є такі, у яких можеш бути впевненим завжди. Наприклад, Сонце завжди сходитиме на сході, кошенята завжди збиратимуть найбільше лайків у соцмережах, а влітку в Україні обов’язково стартуватиме чергова серія миттєвої лотереї «Святкова» під назвою «Грайливе літо».

Цей рік не став виключенням! Починаючи з сьогоднішнього дня, знайти цю серію можна по всій країні: у мегаполісах, на узбережжях курортних міст, містечок та навіть у гірських місцинах! Тож де б ви не проводили свою відпустку, можливість вхопити удачу за хвіст буде завжди поруч.

Вартість квитка – усього 10 гривень. На шанувальників лотерей чекає чимало грошових призів, найбільший з яких сягає відмітки у 20 000 гривень.

Проте є одне «але». Справа у тому, що, як би нам не хотілося, а літо колись закінчиться. Саме тому електронна миттєва лотерея «Святкова» серії «Грайливе літо» є лімітованою. Тобто період продажів цієї серії – обмежений.

Тому, щоб перевірити свою удачу у новій серії, не радимо зволікати та відкладати цю справу на потім. Бо інколи буває так, що варто лишень моргнути, а за вікном уже зима.

Ознайомитися більш детально з правилами гри, як завжди, можна на нашому сайті у окремому розділі з лотереями родини «Швидкограй».

Бережіть себе та бажаємо незабутніх відпусток разом з серією «Грайливе літо» лотереї «Святкова»!


Поділитись:
15 липня 2020
Ми у Viber!