0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Карти в руки»: у Києві виграно 50 000 гривень

Олдскул завжди в моді! Завдяки старим добрим «стирачкам» у Києві було виграно 50 000 гривень. Цього разу пощастило учаснику лотереї, який вирішив 14 червня придбати білет миттєвої лотереї під назвою «Карти в руки».

Зробив він це у «ЛОТО маркеті», що на вулиці Зодчих, 58 А. Білет переможцеві обійшовся у 19,65 грн. До речі, розмір головного призу лотереї – 500 000 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця та радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

А тепер трохи додаткової інформації. Хочемо нагадати, що лотерея «Карти в руки» відноситься до миттєвих лотерей скретч-типу. Це – один з найбільш поширених та впізнаваних видів лотерей у всьому світі. Виграшність таких білетів перевіряється учасниками одразу на точці продажів. Для цього необхідно стерти захисний шар у відповідних місцях білета за допомогою монетки чи іншого зручного предмету.

Як завжди, ознайомитися з правилами гри цієї «стирачки» та з іншими лотереями скретч-типу можна на окремій сторінці сайту оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Хочемо нагадати, що саме зараз по всій країні відновлюють свою роботу точки продажів лотерей «М.С.Л.», які були тимчасово закриті через карантинні заходи. Стежити за всіма змінами можна онлайн у окремому розділі на сайті «М.С.Л.».

Також інформація по актуальним точкам продажів та графікам їх роботи доступна на безкоштовній гарячій лінії за телефоном:  0 800 21 00 65.

Шановні учасники та шанувальники лотерей «М.С.Л.», якщо ви не знайшли відкритою свою улюблену точку продажів, нагадуємо, що вам доступно чимало наших лотерей для гри онлайн! Таким чином зіграти та навіть отримати свій виграш на картку можна, залишаючись удома.

Дізнатися більше про онлайн лотереї можна у відповідному розділі.

Слідкуйте за новинами та бережіть себе!


Поділитись:
16 червня 2020
Ми у Viber!