0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«ЛАС-ВЕГАС»: У Білгород-Дністровському виграно 100 000 гривень

У електронній миттєвій лотереї «ЛАС-ВЕГАС» знову зірвали чималий грошовий приз! Раді повідомити, що 4 червня 2020 року у місті Білгород-Дністровський Одеської області був придбаний  лотерейний квиток, який приніс своєму власнику виграш у 100 000 гривень. Відомо, що  переможець завітав того дня до «ЛОТО маркету», що розташований на вулиці Московська, 27. Свій квиток він придбав за 50 гривень. Головний приз цієї лотереї  -  500 000 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Особливою родзинкою саме цієї лотереї є те, що на одному квитку розміщуються одразу 4 гри, при цьому виграшною може бути як одна з них, так і декілька (тоді виграші додаються один до одного).

Зіграти в ЕМЛ «ЛАС-ВЕГАС» можна на точках продажів власної мережі оператора державних лотерей «М.С.Л.», а також онлайн на офіційному сайті лотерейного оператора.

Хочемо нагадати, що саме зараз по всій країні відновлюють свою роботу точки продажів лотерей «М.С.Л.», які були тимчасово закриті через карантинні заходи. Стежити за всіма змінами можна онлайн у окремому розділі на сайті «М.С.Л.»

Також інформація по актуальним точкам продажів та графікам їх роботи доступна на безкоштовній гарячій лінії за телефоном:  0 800 21 00 65.

Нагадаємо, що електронна миттєва лотерея «ЛАС-ВЕГАС» є частиною величезної родини «Швидкограй». Ця родина об’єднує  низку унікальних лотерей на українському ринку, які були визнані одними з найбільш інноваційних у Європі.

Подібні лотереї мають чимало привабливих особливостей, але найбільшою з них є той факт, що кожен лотерейний квиток друкується безпосередньо перед  вашими очима за допомогою терміналу на точці продажів.

Умови гри та правила дуже прості. Дізнатися більш детально про саму лотерею та правила гри у неї можна на окремій сторінці офіційного сайту лотерейного оператора «М.С.Л.»

Поділитись:
5 червня 2020
Ми у Viber!