0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лотерея «Святкова»: чергова серія «Пікнічок» уже на точках продажів

Раді повідомити, що серія «Пікнічок» лотереї «Святкова» уже надійшла до продажу! Цікаво, що зазвичай ця серія надходила тоді, коли тепло та сонце в країні були стабільною нормою. Тобто сезон пікніків був у самому розпалі. Але цього року клімат України приніс нам чимало сюрпризів, адже нормального тепла ми досі не відчули. Але це дрібниці, бо тепло колись настане, а завдяки лотереї «Святкова» можна не тільки підготуватися до сезону пікніків, але й весело провести час та виграти чимало грошових призів.

Хочемо нагадати, що «Святкова» - електронна миттєва лотерея, яка належить до чималої родини «Швидкограй». Подібні лотереї мають чимало привабливих особливостей, але найбільшою з них є той факт, що кожен лотерейний квиток друкується безпосередньо перед  вашими очима за допомогою терміналу на точці продажів.

Умови гри та правила дуже прості, від гравця необхідні лише уважність та прихильність пані Фортуни. Вартість одного квитка – 10 гривень. Дізнатися більш детально про саму лотерею та правила гри у неї можна на окремій сторінці офіційного сайту лотерейного оператора «М.С.Л.».

Звертаємо увагу, що виграші до 100 гривень включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків і зборів.

Придбати квитки серії «Пікнічок» електронної миттєвої лотереї «Святкова» можна на всіх точках продажу лотерей компанії «М.С.Л.». Хочемо нагадати, що саме зараз по всій країні відновлюють свою роботу точки продажів лотерейного оператора, які були тимчасово закриті через карантинні заходи. Стежити за всіма змінами можна онлайн у окремому розділі.

Також інформація по актуальним точкам продажів та графікам їх роботи доступна на безкоштовній гарячій лінії за телефоном:  0 800 21 00 65.

Шановні учасники та шанувальники лотерей «М.С.Л.», якщо ви не знайшли відкритою свою улюблену точку продажів, нагадуємо, що вам доступно чимало наших лотерей для гри онлайн! Таким чином зіграти та навіть отримати свій виграш на картку можна, залишаючись удома.

Дізнатися більше про онлайн лотереї можна у відповідному розділі.


Поділитись:
5 червня 2020
Ми у Viber!