0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Гаряча штучка!»: У Києві виграли 50 000 гривень

31 травня 2020 року в одній з трьох серій електронної миттєвої лотереї «Гаряча штучка!» родини «Швидкограй» виграли 50 000 гривень. Придбати виграшний лотерейний квиток пощастило мешканцю міста Київ. Відомо, що переможець того дня завітав до столичного «ЛОТО маркету», який розташований на вулиці Данила Щербаківського, 47, і придбав квиток серії «Рибачка Соня». Його вартість обійшлася у 20 гривень.

Зважаючи на те, що лотерея – миттєва, про свій виграш у півсотні тисяч щасливчик дізнався одразу на точці продажів.

У зв’язку з цим оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає власника виграшного квитка та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Нагадаємо, що наразі на всіх точках розповсюдження оператора державних лотерей «М.С.Л.» можна придбати квитки лотереї «Гаряча штучка!» таких серій: «Рибачка Соня», «Миколаївська морячка» та «Херсонська красуня». Квитки кожної з цих серій мають унікальне графічне оздоблення та однакову ціну – 20 гривень.

Як завжди, правила гри усіх електронних миттєвих лотерей можна знайти на окремій сторінці  оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Хочемо нагадати, що прямо зараз по всій країні відновлюють свою роботу точки продажів лотерей «М.С.Л.», які були тимчасово закриті через карантинні заходи. Стежити за всіма змінами можна онлайн у окремому розділі на сайті «М.С.Л.».

Також інформація по актуальним точкам продажів та графікам їх роботи доступна на безкоштовній гарячій лінії за телефоном:  0 800 21 00 65.

Шановні учасники та шанувальники лотерей «М.С.Л.», якщо ви не знайшли відкритою свою улюблену точку продажів, нагадуємо, що вам доступно чимало наших лотерей для гри онлайн! Таким чином зіграти та навіть отримати свій виграш на картку можна, залишаючись удома.

Дізнатися більше про онлайн лотереї можна у відповідному розділі.

Слідкуйте за новинами та бережіть себе!

Поділитись:
3 червня 2020
Ми у Viber!