0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Твоя готівка»: мешканець Вінниччини виграв 200 000

26 травня, через кілька днів після послаблення карантину по всій країні, мешканець міста Калинівка Вінницької області виграв 200 000 гривень. Щасливою для нього виявилась миттєва лотерея «Твоя готівка» родини «Стирачки». Відомо, що свій виграшний білет переможець придбав у «ЛОТО маркеті», який нещодавно відновив свою роботу на вулиці Промислова, 1. Його вартість склала 9,80 грн.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Лотерея «Твоя готівка» відноситься до миттєвих лотерей скретч-типу. Це – один з найбільш поширених та впізнаваних видів лотерей у всьому світі. Виграшність таких білетів перевіряється учасниками одразу на точці продажів. Для цього необхідно стерти захисний шар у відповідних місцях білета за допомогою монетки чи іншого зручного предмету.

Як завжди, ознайомитися з правилами гри лотереї «Твоя готівка» та іншими лотереями скретч-типу можна на окремій сторінці  оператора державних лотерей «М.С.Л.»

Хочемо нагадати, що саме зараз по всій країні відновлюють свою роботу точки продажів лотерей «М.С.Л.», які були тимчасово закриті через карантинні заходи. Стежити за всіма змінами можна онлайн у окремому розділі на сайті «М.С.Л.»

Також інформація по актуальним точкам продажів та графікам їх роботи доступна на безкоштовній гарячій лінії за телефоном:  0 (800) 21 00 65.

Шановні учасники та шанувальники лотерей «М.С.Л.», якщо ви не знайшли відкритою свою улюблену точку продажів, нагадуємо, що вам доступно чимало наших лотерей для гри онлайн! Таким чином зіграти та навіть отримати свій виграш на картку можна, залишаючись удома.

Дізнатися більше про онлайн лотереї можна у відповідному розділі.

Слідкуйте за новинами та бережіть себе!

Поділитись:
28 травня 2020
Ми у Viber!