0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Інтерв’ю з унікальним мультимільйонером «Мегалот»

Минулого тижня відлунала по-справжньому сенсаційна новина – 13-го травня 2020 року у «Мегалот» українець зірвав Мегаджекпот розміром 15 950 000 гривень. Для України ця подія – унікальна, адже це вперше, коли настільки великий лотерейний виграш зривається завдяки білету, який придбали онлайн.

Цікаво трохи більше дізнатися про щасливчика? Тоді читайте далі.

Отож, новим лотерейним мультимільйонером став мешканець міста Ірпінь Київської області на ім’я Андрій. Як ви розумієте, він вже встиг поспілкуватися з представником оператора державних лотерей «М.С.Л.» та надав коротке телефонне інтерв’ю.

Ми задали пану Андрію кілька питань, відповіді на які буде цікаво дізнатися як давнім шанувальникам лотерей, так і тим, хто тільки планує купити свій перший білет:

1)  Пане Андрію, по-перше, щиро вітаємо з виграшем! Розкажіть, будь-ласка, як давно Ви купуєте лотерейні білети?

Дякую! Взагалі купую десь років десять. А онлайн купую вже протягом 2-3 років, бо це дуже зручно, особливо якщо купуєте багато білетів та комбінацій. Не потрібно перевіряти купу білетів, дивитися всі цифри, звіряти їх. Потім просто заходите наступного дня в свій онлайн-кабінет, і воно все автоматично робиться. Це дуже зручно.

2)  Чому взагалі почали купувати лотерейні білети?

Завжди хотілося кращого життя, здійснити свої мрії: і подорожувати, і сучасну техніку мати. Власне,  кожна людина прагне до більшого. Але, на жаль, в Україні так швидко дуже важко заробити багато грошей, якщо не крадеш і працюєш на звичайній роботі. Тому ось так.

3)  Білети яких саме лотерей ви купуєте та чому саме ці лотереї?

Раніше купував одноразові лотереї (мається на увазі миттєві лотереї скетч-типу, тобто «стирачки»), коли ви прийшли в ларьок, взяли копійку, стерли захисний шар… Ну, вигравав там 10 гривень. Потім, мабуть, по телевізору, побачив «Лото-Забаву», побачив, що люди виграють. Тому спробував і сам. Купував небагато – один-два білети на тиждень, вигравав там по 10-15 гривень.

Ну а зараз останнім часом купую «Мегалот» і «Лото-Забаву». Але граю не кожен тираж, а десь раз на кілька місяців. Ну, найбільше, що я виграв до цього - це гривень 100-150.

4)  Як ви плануєте витратити свій виграш?

Зараз складно сказати. Побачимо. Раніше багато подорожував, а зараз зробити це з карантином дуже проблематично. Особливо нікуди не поїдеш, тому будуть якісь інші цілі – побачимо.

5)  Опишіть свої емоції, коли побачили, що виграли майже 16 мільйонів гривень.

Спершу не повірив. Я зайшов в кабінет, побачив якесь занадто велике число й подумав, що то якась помилка – мабуть система зламалася. Я заходив у свій кабінет, мабуть, кожні півгодини, думав,  пропаде сума мого виграшу, чи ні. Складно було усвідомити, що виграв саме я. Ніхто до тебе на вулиці не підійде й не скаже «на, тримай валізу з грошима». Це – дуже великі гроші, тож, коли заспокоївся, то радів, звичайно. Хто б не радів?

6)  Ви виграли у «Мегалот», тобто у лотереї, де самостійно необхідно передбачити числа, які випадатимуть з лототрону. Чи є у вас якийсь особливий метод вибору чисел? Можливо, якась комбінація, яка для вас має особливе значення?

Насправді – ні. Наскільки я знаю, якщо люди виграють, то вони для цього протягом багатьох років ставлять на одну й ту саму комбінацію. Насправді я довіряюся автовибору. У «Мегалот» є така функція «автоставка» - от я й постійно таким чином і граю. Кілька місяців тому на сайті лотереї з’явилась функція - «Пакет мільйонера». Тобто ви там купуєте за конкретну суму певну кількість автоставок, і всі числа там самі генеруються. От і все. Перед тим, як зірвати Мегаджекпот, я якраз цим і скористався. Придбав автоставок на 160 гривень у «Пакеті мільйонера» - і пощастило!

На цьому телефонне інтерв’ю скінчилося. Ми щиро подякували пану Андрію за коментарі та побажали обов’язкового здійснення всіх мрій завдяки Мегадждекпоту.

Користуючись можливістю, ми вчергове закликаємо всіх попіклуватися про власне здоров’я та здоров’я своїх близьких та на період карантину користуватися онлайн-сервісами.

Дізнатися більше про лотереї, правила участі в них та умови їх проведення, а також про місце та час проведення трансляцій розіграшів, можна на офіційному сайті «М.С.Л.»


Поділитись:
20 травня 2020
Ми у Viber!