0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Завдяки білету за 25 гривень виграв у «Лото-Забава» півмільйона

Уже за доброю традицією у «Лото-Забава» знову зривають великих призів на суму понад півмільйона гривень. Цього разу відмітка сягнула 550 000 гривень, які 10 травня розділили між собою двоє українців: мешканець міста Одеса та мешканець Херсонської області, який придбав свій білет онлайн.

Першому щасливчику з Одеси дістався найбільш ласий шматок у 500 000 гривень, який було виграно у Великій грі. До речі номер виграшного білета: 0048524, а його вартість склала 25 гривень.

А лотерейному учаснику з Херсонської області пощастило на 50 000, які той виграв у інтерактивному конкурсі «Мані на дивані», додзвонившись до студії у прямому ефірі. Вартість його лотерейного білета, придбаного онлайн, також склала 25 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає усіх переможців та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення їх виграшів.

Ми ніколи не втомимося нагадувати, що «Лото-Забава» - далеко не єдина лотерея, білети якої можна придбати онлайн, не полишаючи власної домівки. Це набагато зручніше традиційного методу купівлі білетів на точках продажів, при цьому виграші можна отримати одразу на банківську картку!

Ми вчергове закликаємо всіх попіклуватися про власне здоров’я та здоров’я своїх близьких. На період карантину користуйтеся онлайн-сервісами.

Дізнатися більше про лотереї, правила участі в них та умови їх проведення, а також про місце та час проведення трансляцій розіграшів можна на офіційному сайті «М.С.Л.»

Також, нагадуємо, що «Лото-Забава» виходить у прямому ефірі щонеділі на телеканалі «1+1» о 9:00, а запис ефіру пізніше можна переглянути на офіційному YouTube каналі лотерейного оператора «М.С.Л.»


Поділитись:
12 травня 2020
Ми у Viber!