0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Родина із Запоріжжя вчергове виграла 50 000 гривень у «Лото-Забава»

Минулої неділі у «Лото-Забава» з’явилося троє українців, яким у один день вдалося виграти 500 000, 300 000 та 50 000 гривень. Що їх об’єднує? Усі вони придбали свої лотерейні білети онлайн. Ми вирішили подзвонити усім трьом переможцям та довідатись історії їх виграшу з перших вуст. Ну й крім того дізнатись, невже той онлайн такий страшний, яким його собі уявляють? (Спойлер: ні)

Зустрічайте нашу першу героїню – пані Анну із Запорізької області. Її голос 3-го травня чула вся країна, адже саме вона додзвонилася до студії «Лото-Забава» та виграла у інтерактивному конкурсі «Мані на дивані» 50 000 гривень. Для тих, хто не встиг на прямий ефір, є запис тиражу, який знаходиться на YouTube каналі «М.С.Л.»

Але повернімось до історії виграшу. Виявилось, що пані Анна – давній шанувальник «Лото-Забава». Більше того – грає не сама, а з чоловіком. Не дарма ж цю лотерею називають сімейною.

Раніше вони купували білети, відвідуючи звичайні точки продажів лотерей «М.С.Л.» Але потім наступив карантин. Пересування містом було значно обмежене, а зважаючи, що обидва проживають за містом, то купити білет було майже неможливо. Попри це полишати улюблену гру не хотілося. Вихід знайшовся швидко – інтернет. Пані Анна та її чоловік почали купувати білети «Лото-Забава» онлайн на сайті «М.С.Л.»

«У нас була улюблена точка, де ми купували білети. Я добре знаю дівчинку, яка там працює розповсюджувачем, - розповідає переможниця. – Але самі розумієте, треба було шукати альтернативу. Знайшли! Стали купувати онлайн. При цьому перехід відбувся взагалі без проблем. Сіли, зареєструвались і все. Чоловік цим займався. Зробив спочатку собі аккаунт, а потім і мені».

Ну, з інтернетом розібрались. А що ж там з виграшем? Яка ваша історія?

«Зараз, мабуть, здивую. До цього виграшу у нас вже були теледодзвони, - каже пані Анна. - У мене цей раз став уже третім, а чоловіку вже два чи три рази виходило додзвонитися до студії. Якщо відверто, то за весь час, що ми граємо, нам ніколи не вдавалося закреслити більше однієї лінії у білеті. Але чомусь щастить із теледодзвонами. Чоловік, наприклад, кілька разів вигравав по 10 тисяч, а от мені кожен раз щастило на 50 000.

Як ми витратимо ці гроші? Складно зараз відповісти із 100% впевненістю. Ви ж бачите, що навкруги відбувається? Плани можуть змінитися у одну мить. І знаєте що? Ми впевнені, що які б плани у нас не були, гроші є гроші. Вони будуть корисні у будь-якій ситуації. Так що поживемо – побачимо».

Наостанок ми спитали, чи буде Анна з чоловіком після закінчення карантину купувати білети на точках продажів. Майже одразу ми почули у відповідь «ні». Проте переможці припустили, що на точку будуть інколи заходити. Але тільки для того, щоб привітатися із знайомою розповсюджувачем лотерейних білетів.

Ось такий невеликий інсайд від переможниці із Запорізької області. А вже незабаром ми розповімо історії мешканців міста Київ, які виграли 300 000 у конкурсі «Парочка» та 500 000 у Великій грі.

Хочемо звернути увагу, що «Лото-Забава» - це далеко не єдина лотерея, білети якої можна придбати онлайн, не полишаючи власної домівки. При цьому виграші можна отримати одразу на банківську картку!

Ми вчергове закликаємо всіх попіклуватися про власне здоров’я та здоров’я своїх близьких. На період карантину користуйтеся онлайн-сервісами.

Дізнатися більше про лотереї, правила участі в них та умови їх проведення, а також про місце та час проведення трансляцій розіграшів можна на офіційному сайті «М.С.Л.»


Поділитись:
6 травня 2020
Ми у Viber!