0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Швидкограй»: стартували продажі нових серій двох миттєвих лотерей

Стартували нові серії давно відомих миттєвих лотерей! У зв’язку з цим оператор державних лотерей ТОВ «М.С.Л.» повідомляє про початок розповсюдження державної грошової миттєвої лотереї «ПОЛЮВАННЯ ЗА СКАРБАМИ» серії 03 з 28 квітня 2020 року, а також про початок розповсюдження державної грошової миттєвої лотереї «ГРАН-ПРІ» серії 02 з 28 квітня 2020 року.

Зіграти у нові серії можна вже зараз. При цьому «ПОЛЮВАННЯ ЗА СКАРБАМИ» доступна до гри не тільки у стандартних точках продажу лотерей, але й онлайн. Тобто для гри учаснику не потрібно полишати власної домівки. Наразі це надзвичайно актуально та зручно, адже навіть виграш за таких умов можна отримати одразу на банківську картку.

Нагадаємо, що «ГРАН-ПРІ» та «ПОЛЮВАННЯ ЗА СКАРБАМИ» є електронними миттєвими лотереями величезної родини лотерей «Швидкограй». Ознайомитися з усім різноманіттям, яке пропонує ця родина, у тому числі з онлайн-продуктами, можна на офіційному сайті компанії «М.С.Л.»

Ми закликаємо всіх шанувальників лотерей піклуватися про власне здоров’я та здоров’я своїх рідних на період карантину та користуватися онлайн-сервісами.


Поділитись:
28 квітня 2020
Ми у Viber!