0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Чарівна пара» відтепер ще й онлайн!

Раді повідомити, що електронна миттєва лотерея «Чарівна пара» родини «Швидкограй» вийшла на новий рівень. Починаючи з 28 квітня 2020 року, зіграти у неї можна онлайн, не полишаючи власної домівки. При цьому новий формат лотереї передбачає таку ж механіку гри, як і її роздрукований аналог.

Вартість гри та розмір головного призу залишаються незмінними. Придбати один квиток усе ще можна за 20 гривень, а найбільший куш сягає відмітки у 200 000. Також звертаємо увагу, що окрім головного призу, на учасників лотереї чекають чимало інших грошових призів, розмір яких зображується на ігровому полі кожного квитка.

Можливість залишатися вдома під час гри у лотерею «Чарівна пара» є хоч і важливою, але не єдиною перевагою онлайн-версії. Адже на учасників чекає абсолютно нова візуальна складова, яка додає до вже звичної гри яскравих кольорів, цікавих анімацій та допомагає у виявленні виграшних комбінацій. 

Ще однією перевагою гри онлайн є можливість отримати свій виграш одразу на банківську картку.

Дізнатися більше про правила гри, умови проведення миттєвої лотереї «Чарівна пара» та інші деталі можна на офіційній сторінці лотереї або за телефоном гарячої лінії оператора держаних лотерей «М.С.Л.»: 0 800 21 00 65.

Нагадуємо, що більшість ваших улюблених лотерей ви можете купити на нашому сайті, не виходячи з дому.

Попіклуйтесь про власне здоров’я та здоров’я своїх близьких. На період карантину користуйтеся онлайн-сервісами.


Поділитись:
28 квітня 2020
Ми у Viber!