0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«АВТО ЛОТО»: унікальна українська лотерея вже у продажу!

Якщо ви давно по-справжньому не дивувалися, шукаючи лотерейну новинку , тоді ця інформація – саме для вас. Компанія «М.С.Л.» повідомляє про старт продажу нової електронної миттєвої лотереї під назвою «АВТО ЛОТО» родини «Швидкограй».

Сама назва натякає на головний приз  – АВТО*. Вартість одного квитка - 100 гривень, проте не поспішайте з висновками, бо, повірте, найцікавіше попереду.

Справа у тому, що разом із виходом лотереї на ринок, одразу стартує унікальна акція під назвою «Завжди виграєш – АВТО ЛОТО»**. Умови такі: якщо ваш квиток  «АВТО ЛОТО» виявився невиграшним – отримайте  в подарунок квитки лотерей «Швидкограй» на суму 100 гривень.

Звертаємо увагу, що зіграти у новинку можна онлайн, не полишаючи домівку. Зважаючи на унікальну акцію, «АВТО ЛОТО» є одним з найкращих варіантів знайомства з цим видом дозвілля. Лише за 100 гривень можна або виграти АВТО, або випробувати чимало інших миттєвих лотерей з різноманітними правилами, механіками та виграшами, серед яких є мільйон.

Як завжди, дізнатися більше про саму лотерею, правила гри та умови її проведення можна на офіційній сторінці оператора державних лотерей «М.С.Л.», або на гарячій лінії за телефоном 0 (800) 21 00 65

Також хочемо нагадати, що більшість ваших улюблених лотерей ви можете придбати на нашому сайті, не виходячи з дому, а виграші отримати на банківську картку.

Попіклуйтесь про власне здоров’я та здоров’я своїх близьких. На період карантину користуйтеся онлайн-сервісами.

* Під АВТО мається на увазі грошовий виграш у державну грошову миттєву лотерею «АВТО ЛОТО» у розмірі 620 000,00 гривень.

** Акція проводиться з 15 квітня 2020 року до 14 квітня 2021 року.

Поділитись:
15 квітня 2020
Ми у Viber!