0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

До уваги громадськості та ЗМІ про неправомірне використання бренду «М.С.Л.»

«КОСМОЛОТ» не має відношення до «М.С.Л.»

До оператора державних лотерей «М.С.Л.» надійшла інформація про те, що ТОВ «КОСМОЛОТ» (або група суб’єктів господарювання, що діє під цим брендом) на своїх веб-сайтах в мережі Інтернет, а також в рекламних публікаціях в ЗМІ, використовує знак для послуг на ім’я компанії «М.С.Л.».

Офіційно повідомляємо, що ТОВ «КОСМОЛОТ» (або група суб’єктів господарювання, що діє під цим брендом) не має жодних правових підстав для вищевказаних дій. ТОВ «КОСМОЛОТ» не входить до числа ліцензіатів чи офіційних розповсюджувачів лотерей оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» звертався до ТОВ «КОСМОЛОТ» з офіційною претензією з цього приводу, проте відповіді на поточний момент не отримав. Крім того, було подано відповідну скаргу до компанії (розташована в США), що надає сервери ТОВ «КОСМОЛОТ». На даний момент скарга знаходиться в обробці, очікуємо відповідь.

В тому випадку, якщо ТОВ «КОСМОЛОТ» не відреагує на звернення оператора державних лотерей «М.С.Л.» належним чином, ми вимушені будемо звернутися до правоохоронних органів із заявою про вчинення злочину. 


Поділитись:
8 квітня 2020
Ми у Viber!