0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Залишайся вдома! Виграш можна отримати онлайн!

Оператор державних лотерей запускає сервіс, який дозволить учасникам лотерей отримувати виграші безпосередньо на свій особистий рахунок. Це стосується всіх виграшних білетів, незалежно від того, де їх було придбано.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» завжди дотримувався принципів відповідальної гри. Але ResponsibleGaming передбачає не тільки прозорість організації розіграшу. Обов’язковими складовими відповідальної гри є безпека учасників лотерей та гарантія виплати виграшів.

Сьогодні, коли країна «на карантині», ми дуже радимо вам дотримуватись рекомендацій МОЗ та ВООЗ і не виходити з дому без зайвої потреби. І для цього ми робимо наші сервіси ще біль доступними!

Відтепер ви можете отримувати виграш по білетах всіх наших лотерей безпосередньо на свій особистий рахунок. Це стосується всіх лотерейних білетів, незалежно від того, де ви їх купили: в «Лотомаркеті», в кіоску чи на сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Що для цього потрібно?

1.  Зареєструватися на сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.»: https://igra.msl.ua/account/signup

2.  Перевірити свій білет (по Мак-коду та даті продажу) за допомогою спеціального сервісу: https://igra.msl.ua/profile/uk/win-pay

3.  Якщо білет виграшний, а виграш ще не виплачений – отримати гроші на особистий рахунок.

4.  Далі можете діяти на свій розсуд =) Можете купити новий білет, а можете вивести гроші в будь-який доступний на сайті спосіб: https://igra.msl.ua/cabinet/help/show/54?language=uk

Тож, залишайтеся вдома – купуйте лотерейні білети онлайн та отримуйте виграші на власний рахунок. Пам’ятайте: немає нічого важливішого за ваше здоров’я та здоров’я ваших рідних.


Поділитись:
27 березня 2020
Ми у Viber!