0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» призупиняє роботу деяких пунктів розповсюдження через карантин

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» - законослухняна компанія, що багато років є надійним партнером держави. Ми вживаємо всіх необхідних заходів, щоб звести до нуля ризик зараження на коронавірус нашими співробітниками чи відвідувачами наших пунктів розповсюдження лотерей.

Відповідними рішеннями влади (місцевої та державної) було прийнято рішення про закриття усіх торгівельних точок, окрім продуктових магазинів, аптек, банків і АЗС. Ми свідомі того, що життя людини – найвища цінність. Тому заради безпеки співгромадян  частково призупиняємо роботу пунктів розповсюдження лотерей у цих містах, зокрема в:

- Чернівцях,

- Одесі,

- Запоріжжі,

- Львові,

- Тернополі,

- Миколаєві та інш.

Наголошуємо, що білети лотерей, що проводить оператор державних лотерей «М.С.Л.», можна придбати на нашому сайті: http://msl.ua

Ми дуже рекомендуємо під час карантину купувати лотерейні білети саме в цей спосіб.

Як буде проводитися робота з учасниками лотерей у разі, коли фізичні пункти «М.С.Л.» будуть тимчасово зачинені? Наприклад, як переможці розіграшів зможуть отримати виграші?

У нас працює служба підтримки гравців: 0 (800) 21 00 65. Крім того, існує можливість звернутися до служби підтримки безпосередньо на офіційному сайті.

Там усі учасники розіграшів зможуть отримати актуальні відповіді на всі свої запитання. У тому числі й про те, як отримати виграші.


Поділитись:
16 березня 2020
Ми у Viber!