0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Щасливі числа»: Унікальна миттєва лотерея з ДЖЕКПОТОМ уже у продажу!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає всіх лотерейних шанувальників, адже 20 лютого 2020 року по всій Україні стартували продажі унікальної електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ). Зустрічайте  «Щасливі числа» - першу в Україні лотерею родини «Швидкограй», яка має накопичувальний ДЖЕКПОТ!

Отже, в ЕМЛ "Щасливі числа" можна миттєво виграти як численні призи, найбільший з яких сягає 20 000 гривень, так і ДЖЕКПОТ, розмір якого зазначається на кожному лотерейному квитку.

Нова лотерея доступна у трьох цінових категоріях: 5, 10 та 20 гривень. Від вартості квитка залежить розмір головних призів, а також частка ДЖЕКПОТУ, яку можна виграти. Про це зазначається на кожному з квитків, незалежно від його вартості.

Правила гри прості та будуть зрозумілі як новачку, так і давньому шанувальнику ЕМЛ родини «Швидкограй».

На кожному лотерейному квитку розміщено декілька ВИГРАШНИХ ЧИСЕЛ та декілька ВАШИХ ЧИСЕЛ. Їх кількість варіюється в залежності від вартості квитка. Суми можливих виграшів зазначаються під кожним з ВАШИХ ЧИСЕЛ.

Щоб виграти грошовий приз, будь-яке з ВАШИХ ЧИСЕЛ має збігтися з будь-яким ВИГРАШНИМ ЧИСЛОМ. 

Звертаємо увагу, що на одному лотерейному квитку може бути до трьох збігів включно!

А тепер найцікавіше: щоб виграти ДЖЕКПОТ, гравцю потрібно знайти серед ВАШИХ ЧИСЕЛ додаткове число, яке обране випадковим чином і розташоване в нижній частині квитка.

При цьому розмір ДЖЕКПОТУ  збільшується з кожним проданим квитком лотереї «Щасливі числа».

Більше деталей про правила гри та умови проведення лотереї можна дізнатися на окремій сторінці на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або за телефоном гарячої лінії 0 (800) 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Поділитись:
20 лютого 2020
Ми у Viber!