0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Золота копальня»: стартувала чергова серія!

Оператор державних лотерей ТОВ «М.С.Л.» повідомляє про початок розповсюдження державної грошової миттєвої лотереї «Золота копальня» серії 13 з 17 лютого 2020 року. 

Придбати квитки нової серії можна вже зараз на всіх точках продажів лотерей компанії «М.С.Л.» в Україні. Вартість одного лотерейного квитка – усього 5 гривень, а головний приз сягає відмітки у 10 000 гривень.

Правила гри електронної миттєвої лотереї «Золота копальня» прості та зрозумілі як новачкам, для яких вона стане першою лотереєю, так і для давніх шанувальників цього виду дозвілля.

Усього на лотерейному квитку розташовано три Гри. У кожній з них розміщено по чотири числа з діапазону від 01 до 20 включно. Це, так звана, вага «Вашого золота».

Під написом «Золотий стандарт» у кожній з Ігор розміщується по одному числу з того ж діапазону. Це вага «Золотого стандарту».

Щоб виграти грошовий приз електронної миттєвої лотереї «Золота копальня», необхідно, щоб у будь-якій Грі вага будь-якого «Вашого золота» була більшою, ніж вага «Золотого стандарту» цієї Гри. При цьому розмір грошового призу за ту чи іншу Гру вказується одразу під відповідною Грою.

Більше деталей про правила гри та умови проведення лотереї можна дізнатися на окремій сторінці на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або за телефоном гарячої лінії 0 (800) 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Поділитись:
17 лютого 2020
Ми у Viber!