0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

До відома громадськості та ЗМІ

До відома «М.С.Л.» надійшла інформація про розповсюдження невідомими зловмисниками листів, які вводять в оману українців. У листі повідомляється, що його отримувач начебто став учасником святкової гри «8 Березня», запис якої нібито має відбутися 3 березня за зазначеною адресою о 10:00.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» офіційно повідомляє, що зазначена у листі інформація є хибною та не має жодного відношення до реальності. Закликаємо громадян не довіряти шахраям та неофіційній інформації з неперевірених джерел. Також закликаємо не передавати шахраям свої персональні дані.

Усю актуальну інформацію, щодо діяльності оператора державних лотерей «М.С.Л.» зокрема  можна знайти на офіційному сайті https://msl.ua та безкоштовній гарячій лініі за номером 0 (800) 21 00 65.

Також закликаємо представників ЗМІ при виявленні подібних акцій бути пильними та перевіряти правдивість інформації. 

Компанія «М.С.Л.» завжди відкрита до діалогу та з радістю прокоментує звернення, яке можна надіслати на адресу press@msl.ua

Ще раз звертаємо увагу на важливу істину: виграти у лотерею, не придбавши лотерейний білет – неможливо. Тільки оригінальний білет державної лотереї від офіційного лотерейного оператора може бути гарантом виграшу. 

Будьте обачними! Остерігайтесь шахраїв та довіряйте тільки перевіреній та офіційній інформації.


Поділитись:
17 лютого 2020
Ми у Viber!