0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Святкова»: «Багаті котики» уже в продажу

Незважаючи на аномальну зиму, весна вже не за горами. А так, як сперечатись з календарем немає сенсу, ми з радістю повідомляємо, що серія «Багаті котики» електронної миттєвої лотереї «Святкова» вже у продажу!

Ця серія традиційно є символом весняних свят та тепла, що наближається. Хоч цього року ми й не впевнені стосовно тепла, проте впевнені, що у миттєвій лотереї «Святкова» можна виграти чимало грошових призів. Найбільший з них  - 20 000 гривень при вартості одного квитка у 10 гривень.

Лотерея «Святкова» належить до електронних миттєвих лотерей родини «Швидкограй», квитки яких друкуються на терміналі одразу на очах у покупців. Виграшність може бути перевірена гравцем як одразу на точці продажів, так і пізніше у будь-який зручний час. Її правила розраховані як на новачків, так і на давніх шанувальників цього виду дозвілля.

Окремо звертаємо увагу, що електронна миттєва лотерея «Святкова» серії «Багаті котики» є лімітованою, а отже, має обмежений період продажів. А тому, щоб перевірити свою удачу у цій серії, не варто зволікати!

Зіграти в лотерею можна вже зараз у точках розповсюдження оператора державних лотерей «М.С.Л.» по всій Україні.

Більше деталей про правила гри та умови проведення лотереї можна дізнатися на окремій сторінці на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або за телефоном гарячої лінії 0 (800) 21 00 65.

*Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Поділитись:
11 лютого 2020
Ми у Viber!