0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

DZIDZIO на «Лото-Забава»: співак провів ревізію студії та виголосив вирок

2 лютого стало відомо, що популярний співак, актор і шоумен DZIDZIO вирішив відвідати студію «Лото-Забава». З якою метою? Зірці української поп-сцени закортіло на власні очі переконатись, чи справді за лаштунками народної «Фабрики мільйонерів» усе чесно та прозоро. Таємний візит до студії народного бінго відбувся 19 січня під час розіграшу 1067-го тиражу, а відеозвіт про ревізію демонстрували 2 лютого, саме в той день, коли «Лото-Забава» предстала у прямому ефірі перед усіма своїми шанувальниками у новому образі.   

DZIDZIO особисто перевірив кожний закуток студії, поспілкувався з гравцями, зазирнув до гримерки Ольги Гриневич та Анатолія Гнатюка, спостерігав за роботою звуко- та відео-режисерів, оглянув лототрон і навіть особисто перепитав у членів тиражної комісії, чи справді все чесно у «Лото-Забава». Ревізія пройшла успішно! Завершивши свій візит за лаштунками, де знаходяться місця для резервних гравців, співак виголосив свій висновок: «Я побачив, що все чесно, прозоро, наживо, тому вирішив стати бренд-амбасадором «Лото-Забава»!»

У «Фабрики мільйонерів» нова віха в історії та нове обличчя. Стали сучасними не лише стиль і правила гри, але й дух «Лото-Забава»! DZIDZIO у якості посла українського бінго не лише встановить новий ритм і звучання відомій лотереї, але й додасть запалу та драйву. Час готуватись до великих виграшів у наступних тиражах. Нагадуємо: відтепер мільйони розігруватимуться щотижня!  

Поділитись:
3 лютого 2020
Ми у Viber!