0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

На честь 50-річчя «М.С.Л.» лотерея «До свята» отримала оновлення

2020-й рік – по-справжньому особливий для всієї лотерейної галузі нашої країни. Адже саме цього року «М.С.Л.» - перший та найстаріший лотерейний оператор України – святкуватиме свої перші 50 років! Символічно, що  на честь цього ювілею чергове оновлення отримала серія під назвою «День народження МСЛ» електронної миттєвої лотереї «До свята» родини «Швидкограй».

Істотні зміни торкнулися дизайну лотерейного квитка. Торт у кілька рівнів, святкові стрічки та конфетті на квитку мають на меті розділити з усіма гравцями частку радості та святкового настрою. Адже кожен шанувальник цього виду дозвілля є безпосередньою причиною цього свята, а 50 років – один з найкращих показників прозорості лотерейного оператора та довіри до нього.

На відміну від дизайну, правила гри цієї лотереї традиційно залишаються незмінними та простими для всіх бажаючих долучитися до свята. Уже зараз на повнолітніх шанувальників цього дозвілля чекає чимало грошових призів. Найбільший з них сягає відмітки у 200 000 гривень.

Нам вже кортить розпочати святкувати, тож долучайтеся до нас прямо зараз. Серія вже доступна на усіх точках продажів лотерейного оператора «М.С.Л.» по Україні.

При цьому вартість одного квитка – 20 гривень.

Дякуємо, що ви з нами. Бажаємо приємного та прибуткового святкування!

Як завжди, більш детальну інформацію щодо правил гри та виплати виграшів можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0 800 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Поділитись:
29 січня 2020
Ми у Viber!