0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Українська лотерея знову в ТОП-10 найбільш інноваційних у Європі

У той час, як в Україні не вщухають пристрасті навколо легалізації грального бізнесу, одна з державних лотерей України увійшла до ТОП-10 найбільш інноваційних у Європі. Нею стала числова лотерея «Каре», яка стартувала у жовтні 2019 року. Це підтверджується результатами проведення конкурсу European Lotteries Innovation Award. На конкурсі було представлено продукти 26 лотерейних операторів. Серед них єдиним представником України була компанія «М.С.Л.».

Відзначимо, що продукти цього оператора державних лотерей вже вдруге за 4 роки потрапляють до 10 найбільш інноваційних. Однак минулого разу українці посіли восьму сходинку.

«Без дотримання компанією низки європейських та світових стандартів це було б неможливо. Наш результат є черговим доказом прозорості та високого рівня відповідальності перед гравцями та суспільством. Приємно, що європейська спільнота так високо оцінює нашу діяльність», - зазначив директор з маркетингу «М.С.Л.» Павло Вайсеро.

European Lotteries Innovation Award - конкурс, організований EL, який проводиться один раз на два роки. Мета конкурсу – визнання та просування кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи для розвитку категорії.

Згідно правил, для участі у конкурсі лотерейний оператор має не тільки бути обов’язковим членом EL, але й привести всі свої бізнес-процеси у відповідність до європейських стандартів.

Як повідомили у EL, інші представники ТОП-10 будуть офіційно представлені публіці на тематичній події, яка відбудеться 6-го лютого 2020 року у Лондоні.

Поділитись:
15 січня 2020
Ми у Viber!