0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Стирачки»: «Твоя готівка» уже у продажу

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити про чергове поповнення у родині миттєвих лотерей «Стирачки». До продажу надійшла миттєва лотерея «Твоя готівка», яка має прийтись до смаку шанувальникам скретч-лотерей – одного з найбільш популярних та впізнаваних видів лотерейного дозвілля у світі.

На кожного гравця очікують чимало грошових призів, серед яких найбільший – 200 000 гривень. При цьому вартість одного білета – 9,80 гривень.

Зіграти у лотерею « Твоя готівка» можна вже зараз, завітавши до будь-якої точки продажів лотерей компанії «М.С.Л.». При цьому правила гри розраховані як на давніх шанувальників «Стирачок», так і на новачків.

Так, на ігровому полі кожного лотерейного білета розташовано три ВИГРАШНІ НОМЕРИ, а також шість пронумерованих Ігор. У кожній Грі розміщується один ВАШ НОМЕР, сума призу за нього та множник, який збільшує суму призу у відповідну кількість разів.

Необхідно стерти захисний шар з ігрового поля білета. Якщо ВАШ НОМЕР у будь-якій Грі збігся з будь-яким ВИГРАШНИМ НОМЕРОМ, ви виграли приз за цю Гру, збільшений у ту кількість разів, яка вказана у множнику цієї Гри.

Більш детальну інформацію щодо правил гри та виплати виграшів можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» або за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0 800 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних білетах за вирахуванням податків та зборів.

Поділитись:
27 грудня 2019
Ми у Viber!