0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

МСЛ призупиняє проведення миттєвих електронних лотерей

МСЛ – оператор державних лотерей, що понад 50 років сумлінно працює на українському лотерейному ринку. Ми є свідомими платниками податків, соціально-відповідальною компанією, що завжди була і є надійним та зрозумілим партнером держави. Дотримуючись вимог Статуту Європейської лотерейної асоціації, членом якої МСЛ є вже 25 років, ми виконуємо всі вимоги українського уряду. Тож ми глибоко обурені ситуацією, що склалася на ринку державних лотерей, коли під вивіскою «лотерея» ховаються незаконні гральні заклади.

Ми підтримуємо прагнення Президента навести лад на ринку державних лотерей та унеможливити роботу нелегального грального бізнесу під вивіскою «лотерея». В той же час, ми змушені констатувати, що правоохоронці не були належним чином проінструктовані перед проведенням профілактичних заходів.

Як наслідок декілька десятків точок продажу класичних лотерей, що відносяться до власної мережі МСЛ, було закрито представниками правоохоронних органів. Було вилучено цінне лотерейне обладнання, продавці пережили серйозний стрес.

Ми припускаємо, що непорозуміння могло виникнути через наявність у МСЛ такого продукту, як миттєві електронні лотереї – лотерейного продукту, що зареєстрований Мінфіном.

На жаль, саме під виглядом електронних миттєвих лотерей недоброчесні агенти намагаються проводити свою незаконну діяльність. Шахраї вміло користуються тим, що в законодавстві відсутні критерії, за допомогою яких можна чітко визначити, що є лотерейним терміналом самообслуговування, а що – звичайним гральним автоматом. Можливо, через це правоохоронці і припустилися численних помилок при виконанні наказу Кабміну.

Ще раз наголошуємо, що МСЛ є доброчесним оператором державних лотерей. Ми цілковито зацікавлені в прозорості ринку і відсутності на ньому кримінальних елементів.

Тому з метою уникнення маніпуляцій та унеможливлення подвійного трактування МСЛ тимчасово припиняє випуск та реалізацію електронних миттєвих лотерей.

Ми завжди готові долучитися до розробки ефективного регулювання лотерейного ринку як самостійно, так і з залученням наших авторитетних іноземних партнерів.


Поділитись:
26 грудня 2019
Ми у Viber!