0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Володар гри»: зустрічайте оновлений дизайн лотереї

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» повідомляє про оновлення електронної миттєвої лотереї «Володар гри» чималої родини «Швидкограй». Вона змінила свою візуальну складову, яка особливо має припасти до смаку шанувальникам фентезі.

Відтепер головним обличчям цієї лотереї стане дракон, який боронитиме свої скарби. Скарбів у вигляді виграшів у лотереї чимало. Найбільший з них – 500 000 гривень. При цьому вартість одного квитка 50 гривень.

Звертаємо увагу, що правила гри залишаються незмінними та є максимально зрозумілими як для новачків, так і для більш досвідчених шанувальників цього виду дозвілля.

Особливою ознакою лотереї «Володар гри» є квиток, на якому розташовано одразу три гри. При цьому правила кожної з них зазначаються одразу на квитку. Ще більш привабливою цю лотерею робить той факт, що майже кожен другий  квиток – виграшний!

Дізнатися більш детально про особливості гри у цю та інші електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» можна на офіційному сайті лотерейного оператора, або зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Поділитись:
13 грудня 2019
Ми у Viber!