0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Святкова»: стартувала чергова серія «Різдвяні подарунки»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» повідомляє про старт чергової серії електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «Святкова» з родини «Швидкограй». Cерія має назву «Різдвяні подарунки», адже присвячена веселим зимовим святам й Різдву зокрема. Вважається, що на період свят припадає чимала кількість виграшів у лотереї. Тому «Святкова» може стати гарним джерелом радісних емоцій у сезон новорічних свят.

Вартість квитка ЕМЛ «Святкова» серії «Різдвяні подарунки» складає всього 10 гривень, а максимальний приз – 20 000 гривень.

Правила гри досить прості та розраховані як на людей з досвідом, так і на новачків.

Щоб виграти грошовий приз, на квитку необхідно знайти збіги «ваших» і «виграшних» символів. Ці збіги мають утворити на ігровому полі лінію (горизонталь або вертикаль) з 4-х символів.

Навіть якщо на квитку не вдалось закреслити горизонталь або вертикаль, для гравців передбачена ще одна можливість отримати приз: нижче основного ігрового поля розміщується один додатковий символ, обраний випадковим чином. Якщо цей символ збігся з будь-яким з «ваших» символів, ви одразу виграли 50 гривень!

Дізнатися більш детально про особливості гри у цю та інші електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» можна на офіційному сайті лотерейного оператора, або зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65.

Звертаємо увагу, що ЕМЛ «Святкова» серії «Різдвяні подарунки» має лімітовану кількість квитків та обмежений період продажів.

Зіграти в лотерею можна вже зараз у точках розповсюдження оператора державних лотерей «М.С.Л.» по всій Україні.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.


Поділитись:
13 грудня 2019
Ми у Viber!